***

Intervista - - TELEVIZION -

- Diellza, pasi më pëlqen më shumë drita dhe gjërat që shihen më mirë. (Buzëqesh) - Kur kam qenë adoleshente, më mirë ishte Miss, ndërsa sot, më mirë prezantuese e Missit. - Hëm, besoj se të dyja, sepse janë të pandashme.

- Më mirë të ndihmoj sepse kjo do të thotë të kesh më shumë energji e fuqi, por edhe mbështetja është ndihmë, andaj që të dyja lidhen njëra me tjetrën. - Më mirë të të dashurojnë sepse unë jam njeri që di ta kthej dashurinë, kurse për të tjerët, nuk mund ta garantoj. (Qesh)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.