Pa titull

Intervista - - POSTA -

Bledi Ylli U bë kohë që pres një syth pranvere zogu që gjithmonë është kthyer (sivjet po vonon) dhe qielli mezi po merr kaltërsi një ndjenjë të paqartë të turbullt më shkakton. S’e di pse sirtarët rrëmova sërish për një cigare qoftë edhe të vjetëruar shumë rrallë e pi, nuk më mungon atëhere kur më duhet vërtet për t’u menduar. Ia vë fajin dimrit që si një plak i keq nuk do të na lërë, këmbët i heq zvarrë qielli gri mbi kokë si kapelë e grisur imazhe me shfaqen në tymin-cigar’... Auror’a CM

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.