Parajsa dhe ferri

Intervista - - REKLAMA -

- Kam parë një ëndërr që më është përsëritur disa herë. Vesha rrobat, shkova në kuzhinë ku po gatuante nëna ime dhe i thashë: “S’e beson dot çfarë ëndrre kam parë!”. Në atë moment, mami kërceu përpjetë dhe më tha: “Mos u beso ëndrrave, por dil në ballkon dhe mbylle derën se është ftohtë”. Kur dola në ballkon, pashë një pamje të çuditshme, sikur qielli ishte i ndarë në dy pjesë ku në njërën anë ishte parajsa, në anën tjetër ishte ferri dhe unë dëgjoja vetëm zëra njerëzish që kërkonin ndihmë. Në atë moment u zgjova nga gjumi, vesha rrobat dhe shkova përsëri te mami për t’i treguar çfarë kisha parë. Ajo përsëri më tha “dil në ballkon” dhe u habita

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.