Kisha dhe rrushi

Intervista - - REKLAMA -

- Në ëndërr isha afër kishës dhe brenda dritares së saj kishte rrush. Unë zgjata dorën dhe hëngra. Jam kurioze ta di se çfarë kuptimi ka. Ju faleminderit. - Kisha, në shumicën e rasteve, paraqet shenjtërinë dhe ushqimin shpirtëror. Pikërisht ngrënia e rrushit afër kishës ka të bëjë edhe me faktin se si e ushqeni ju veten duke bërë një jetë, duke u bazuar në mësimet dhe këshillat pozitive që predikon feja e pastër në përgjithësi. Veç kësaj, do t’ju

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.