Gjarpër

Intervista - - REKLAMA -

- Ëndrra që kam parë është paksa e frikshme. Shpresoj të më ktheni përgjigje këtë javë. Isha në banjon time, në vaskë dhe u ngrita papritur sepse poshte ishte një gjarpër helmues. Në vaskë ishte edhe një kolegu im që po më thoshte të mos kisha frikë. Papritur, më iku frika dhe e lashë gjarpërin të rrëshqiste te duart e mia. Ai nuk më kafshoi. Çfarë kuptimi ka, ju lutem? Anduena

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.