Në leksion

Intervista - - ARGËTIM -

Profesori i anatomisë, një studenti: - Në sa pjesë ndahet kafka?

Studenti: - Po... varet nga intensiteti i goditjes...

Pyetja

- Pse fshatarët qëndrojnë të zhveshur para domateve?

- Që ato të skuqen...

Kauboji i frikshëm

Një kauboj kalëron i vetëm në mes të shkretëtirës, kur para i del një bar dhe ai shkon të freskohet. Futet brenda, pi nja dy gota, por kur del jashtë, nuk e gjen kalin. Atëhere kthehet brenda dhe me dorën në pistoletë e me këmbët hapur, bërtet:

- Po nuk ma sollët kalin për dy minuta, do të bëj, atë që bëri gjyshi im!

Shkon drejt baristit, vendos pistoletën mbi banak dhe i kërkon t’i sjellë edhe një gotë tjetër. Të gjithë tmerrohen nga kjo dhe... Kur del jashtë, kali është aty! Një plak i afrohet dhe e pyet:

- Mor bir, çfarë bëri gjyshi yt kur i vodhën kalin?

- Gjyshi im? Iku në këmbë...

Bie telefoni dhe mjeku ngre receptorin. Nga ana tjetër, një zë i trashë i thotë:

- Doktor, jam ajo gruaja… Më duket se më keni dhënë dozë të lartë hormonesh… E dëgjoni si më është trashur zëri?

Mjeku: - Mos u shqetësoni. Ky është një efekt anësor normal. Sapo të mbaroni kurën, zëri do të normalizohet.

Gruaja: - Por, doktor… po më rriten shumë qimet në gjoks!

Mjeku: - Ah… kjo qenka Rregullat e lojës Sudoku përbëhet nga 81 kuti të vogla, të cilat ndahen në nëntë rreshta dhe në nëntë kolona. Në disa nga këto kuti janë shkruar numra. Pjesa tjetër e kutive duhet të plotësohet nga lojtari, duke shfrytëzuar numrat nga 1-9, pa përsëritur asnjërin nga numrat brenda kolonës apo rreshtit. Loja komplikohet nga fakti se kuadrati me 81 kuti të vogla ndahet në nëntë kuadrate të tjera, të cilat përbëhen nga nëntë kuti. Brenda secilës kuti duhet të jenë numrat nga 1-9, pa asnjë përsëritje. Shuma e shifrave të çdo kolone, si dhe të çdo rreshti, duhet të dalë 45. Kjo lojë kërkon logjikë dhe durim.

Në klinikë

pak e çuditshme… Deri ku ju arrijnë qimet?

Gruaja: - Shumë poshtë; deri te penisi...

Grindja

Një nuse e re i telefonon së ëmës:

- Mami, unë dhe Beni jemi grindur...

- Oh, shpirti i mamit, kjo është grindja juaj e parë...

- Po, mami, po, e para, po me kufomën çfarë të bëj tani?

Dy shoqe

E para: - E more vesh? Kam zënë të dashur. Ka bukurinë e Frenk Sinatrës dhe inteligjencën e Ajnshtajnit.

E dyta: - Uau! Fantastike! Si quhet?

E para: - Frankenshtajn!

Biondet

- Ku qëndron ndryshimi mes një biondeje me menstruacione dhe një terroristi? - Me terroristin... mund edhe të negociosh!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.