Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Zoti Berisha, dua të denoncoj zotin Edvin Kristaq Rama sepse i bën serenata gjyshes sime poshtë ballkonit. Sot gjyshja më mori në telefon dhe më tha se Edi i kishte vajtur gjatë natës poshtë ballkonit dhe e kishte propozuar. Kjo është një gjë jashtëzakonisht e rëndë për një grua me sedër dhe namuz, pavarësisht se është e mbajtur dhe e freskët. Gjyshja është vetëm 145 vjeçe dhe jeta sapo i ka filluar, por kjo nuk do të thotë që të merret me çdo të paudhë që as të propozojë nuk di. Unë i thashë gjyshes që nëse i vinte prapë Edi poshtë ballkonit t’i bërtiste me të madhe: “Ti nuk di as me ma lyp”. Gjithsesi, kjo nuk është zgjidhje. Përgatiti: Speci Djegës Ju lutem, do të doja që si fillim t’i gjenit burrë gjyshes, në mënyrë që të ndërronte shtëpinë dhe të shpëtonte nga Edvini. Kjo është fotoja e saj...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.