Rihanna ndjek Eliza Dushkun

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Ndërsa të gjithë flasin për përshëndetjen imagjinare të Rihanës ndaj Bleonës, 4 vite më parë, në hotelin ku qëndronin të dyja, duket se këngëtarja nga ishujt Barbados, ka vërtet simpati për shqiptarët. Një zbulim tjetër interesant nxjerr krye teksa është vënë re që këngëtarja e hiteve botërore ka ndjekur aktoren shqiptare Eliza Dushku në Instagram. Nuk dimë çfarë mendon vetë aktorja që një artiste si Rihana i ka bërë “follovv” (dhe a e ka parë këtë), por ky është një detaj impresionues për shqiptarët. Kurse Rihana e ka thënë fjalën e saj, ajo është një nga fanset e Elizës tashmë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.