Në këtë botë

Intervista - - POSTA -

Alban Arapi Në këtë botë Ka veçse mashtrime Zhgënjime dhe mundime Helme që flakë të shtrijnë përdhe Ankthe shqetësime Mallkime poshtërsie Brenga pafajësie Që si kuçedër të mbërthen Në këtë botë të egër Të vogël, të ftohtë Të pashprese ku copat e jetës Si varg litarësh formojnë një mister. Entela Melani Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.