Vetëm sonte

Intervista - - POSTA -

Kjo është sonte nata jonë Ne të dy hëna me ne Thellë zemrës detit Jon Do gjejmë strehë dhe fole Rrobat s’janë asgjë mbi trup

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.