Lidhje serioze...

Intervista - - POSTA -

Jam Era, 31 vjeçe. Kërkoj lidhje serioze me një djalë të jetë gjer në moshën 40 vjeç, dhe të jetë për qëllime serioze, jo për tallje. Unë jetoj në Greqi në periferi. Nuk ka rëndësi nëse ka qënë edhe i martuar, vetëm të jetë i ndarë dhe që kërkon një lidhje tjetër të re. E theksoj vetëm për qëllime serioze.

Jam Asimeja nga Fieri 46 vjece me 4 fëmijë. Burri me ka vdekur dhe une jam plot me halle jam keq nga te gjitha anët. Kërkoj nje lidhje sekrete me një zoteri te kuptushem dhe te sinqertë te me ndihmoj sado pak nga gjendja finaciare. Zoteria te lere numrin e tij ne gazete. Faleminderit.

Jam nje zonje sapo i kam mbushur 50 vjece kam 20 vjet e divorcuar kam dy djem jetojnë ne Gjermani. Unë jetoj vetem jam nga Tirana po meqe kam jetuar 18 vjet ne Gjermani kam bere shtepi jasht Tirane. Dua nje njeri te jetë larg bixhozit të jetë i divorcuar ose të jetë i ve. Do doja te ishte tironsi im se e di qe do kuptohemi te dy. Nuk takoj njerez do si do. Ju lutemi kush kerkon shpirtin binjak mund të më telefonoj vetem për lidhje serioze. Cel. 0694451464.

Përshëndetje, kam shkruar disa herë për njohje me ndonjë person të mirë, por asnjë nuk ka qënë në parametrat që kërkoj unë. Nuk kam mundësi njohje, kam zgjedhur të shkruaj dhe një herë. Jam 45 vjeçe me banim në Tiranë, e këndshme, tepër komunikuese. Doja të njihja një person të mirë që di të mbaj dhe respektojë një mike sigurisht të më ndihmojë dhe të jetë nga mosha 48- 52 vjeç. Pres përgjigje në gazetë.

Jam me banim prej shumë vitesh në Tiranë dhe origjinën e kam nga jugu, shumë e rregullt dhe e kompletuar në çdo drejtim, beqare nga pretendimet. Jam e interesuar vetëm për një lidhje serioze me një person që të jetë: simpatik me trup të rregullt, me arsim të lartë, i sinqertë, korrekt, familjar, larg duhanit, alkolit dhe bixhozit, i respektueshëm dhe i përkushtuar ndaj meje mosha 45- 52 vjeç ( kuptohet që këto cilësi i kam edhe vetë, asnjëherë sdo kërkoja nga tjetri ato që si kam vetë. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë.

Jam 45 vjeçe, nga Dr. pa histori dashurie, nuk lind fëm- ijë. Kërkoj të njoh një zotëri familjar, larg alkoolit dhe veseve të këqia, të jetë nga Dr. ose Tirana, deri 50 vjeç, s’ka problem, le të jetë i ve. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Jam një vajzë nga jugu 32 vjeçe. Dua të njoh një djalë të mirë vetëm për martesë, të jetë besnik e punëtor, nga Lushnja ose nga Veriu, të banojë në Durrës ose Tiranë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Dua të njoh një zotëri për qëllime serioze, nga mosha 2837 vjeçe. Kam qene e martuar, por jam ndarë e nuk kam fëmijë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Përshëndetje, unë që ju shkruaj jam Selva nga jugu jetoj në Greqi, kërkoj të njoh një djalë mosha 40 vjeç për lidhje serioze. Unë jam 30 vjeçe dhe kam qëllime serioze. Kush është i interesuar të më lërë një sms ose numër telefoni se e telefonoj unë. Vetëm për personat serioz, jo tallje. Personi të ketë qënë dhe i martuar ska problem por të jetë i ndarë. Pres përgjigje në gazetë.

Jam Rebeka nga Italia 30 vjeçe e divorcuar kam një fëmijë të vogël kërkoj një mashkull serioz dhe që do të krijoj familje, mundësisht të jetë jashtë Shqipërisë. Ju lutem vetëm ata që janë të interesuar të më kontaktojnë në këtë adresë emaili: Beki.05.08@live.com

Jam 34 vjeçe, e sinqertë, e sjellshme, simpatike me fëmijë 14 vjeç. Jam 1.69 e gjatë, dua të lidhem me persona të krishterë mosha 35-43 vjeç. Personi të jetë i diplomuar e me shtëpi të tijen. Lini numrin tuaj të telefonit në gazetë për komunikim.

Jam 40 vjeçe, jetoj në Tiranë, beqare, asnjëherë e martuar, vajzë punëtore dhe nga familje shumë e mirë e me tradita. Jam e komunikueshme, e rregullt, e dashur dhe pa asnjë histori nga mbrapa. Arsyeja pse s’jam martuar deri tani është se kam qenë më shumë seç duhet e lidhur pas familjes dhe kjo në njëfarë mënyre më është bërë pengesë për të realizuar familjen time. Nëse ka ndonjë të interesuar të njihet me mua, të më lërë numrin e tij të telefonit në gazetë. Ju kontaktoj unë.

Dua të njoh nje zoteri vetëm per qëllime serioze, nga mosha 28-37 vjeç. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë që të njihemi dhe të kontaktojmë që të bisedojmë. Theksoj, të jetë njeri i mirë, i ndershëm i punësuar dhe të ketë karakter. Larg aventurave dhe qëllimeve të këqia. Pres përgjigje në gazetë.

Jam 45 vjeçe, nga Jugu, me banim në Tiranë, e divorcuar. Kërkoj lidhje me një zotri të moshës 45- 50 vjeç. Të jetë i rregullt, me paraqitje te mire, të dijë të vlerësojë një femër, per lidhje të fshehtë.

Jam një shkodrane, 38 vjeçe. Dua të njoh një zotëri të bukur si nga pamja dhe nga brenda, të jetë me edukatë dhe me pare. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Jam një zonjë 36 vjeçe. Më pëlqen te njoh nje mashkull me sharm, të mos i mungojë asgjë! Pres përgjigje në gazetë. Pretendoj, se edhe vetë jam shumë e mirë. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Mbesa ime 30 vjeçe ka mbaruar studimet dhe kualifikimet jashtë vendit e drejton biznesin e saj ne Tirane. Ne familjaret jemi te interesuar per një djale te pershtatshem per te. Edhe djali te kete mbaruar studimet mundesisht jashte vendit e të jete nga familje e mire. Vleresojme shume nivelin kulturor. Pergjigjen e presim nëpërmjet gazetes.

Jam një 50 vjeçare beqare nga Laçi, me shkollë të mesme, 1.63 e gjatë, me pamje normale, 60 kg. flokët me onde, katolike. Kërkoj për martesë një femër deri 55 vjeçe, katolike ose ortodokse, të ketë shtëpi personale, t’i ketë vdekë gruaja, të mos ketë fëmijë dhe të jetë në punë. Lum ai njeri që më ka fat në jetë! Më lini numrin tuaj në gazetë. Faleminderit.

Jam një zonjushë që më pëlqejnë udhëtimet dhe jashtë Shqipërisë. Do të doja një zotëri që udhëton, të jetë i respektuar, i edukuar, që di të vlerësojë një femër siç jam vetë. Të tjerat ia lëmë takimit. Me respekt, 47 vjeçarja e vetmuar, Elbasan. Pres përgjigje në gazetë nga të interesuarit.

Jam 1.68 e gjatë, e paraqitshme, e diplomuar dhe në marrëdhënie pune. Kërkoj të krijoj njohje me një djalë të moshës 38-43 vjeç, një lidhje serioze martesore. Djali të jetë i diplo- muar në marrëdhënie pune, si dhe të ketë shtëpinë e tij. Të jetë larg alkoolit dhe veseve, siç jam edhe vetë.

Jam me cilësi shumë të mira, jam e mbajtur, kam një pamje të rregullt, jam serioze, e qetë me karakter, dhe moral të lartë. Kërkoj një person për martesë që ti përgjigjet mesazhit tim për të kaluar sëbahsku këto vite që Zoti të na lërë jetën. Të mos ketë probleme, ose detyrime ndaj kujt, mosha 62-68 vjeçe. Të jetë i krishterë. Personit që i intereson të lërë numrin e telefonit të plotë në gazetë. Faleminderit për mirëkuptimin.

Unë jam një vajzë me probleme fizike, dua një djalë që të ketë lindur me një ose dy probleme fizike të sinqertë të dijë të vlerësojë një femër. Të jet nga mosha 28-31 vjeç, të jetë i zoti i vetes së tij, të dijë të punojë, të ketë mendjen për një familje, të jetë nga Lushnja, Fieri ose Vlora, të ketë makinë për veten e tij. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë për komunikim.

Jam një zonjë 40 vjeçe e divorcuar nga Vlora, por pa fëmijë, kërkoj të njoh një person të moshës 45-50 vjeç për të krijuar familje. Kush është dakort të lërë numër telefoni në gazetë. Me respekt Ina nga Vlora.

Jam një zonjë nga Tirana 58 vjeçe e divorcuar, kam 2 vjet që jetoj me qera, nuk kam njeri në ngarkim. Kërkoj një burrë ti ketë vdekur gruaja qoftë edhe i divorcuar të jetojë vetëm, të jetë mirë nga ekonomia të jetë nga Tirana ose shqiptar por të jetoj në Itali. Nuk dua bashkëjetesë se nuk kemi moshë për bashkëjetesa. Këto vite që na kanë ngelur ti jetojmë bashkë qofshim me fat se skemi çfarë presim më, iku jeta, dhe kur je në vetmi nuk jetohet. Me respekt Ajlinda Tiranë.

Jam një zonjë nga Shqipëria e mesme e moshës 63 vjeçe dhe interesohem për numrin e cel. të zotërisë nga Tirana i moshës 65 vjeç që i mungon ngrohtësia e një zonje intelektuale. Pres të më lini numrin në gazetë. Faleminderit.

Përshëndetje jam 37 vjeçe nga Tirana dua të njihem me një femër lesbike e dua për vete, të jetë nga Tirana, të kemi një lidhje të sinqertë pasi gënjeshtra nuk shkon larg, të jetë mbi 33 vjeçe. Do doja më tepër një femër intelektuale. E interesuara të lërë numër telefoni. Ana.

Përshëndetje jam Anja nga Elbasani jam 38 vjeçe me shkolle te lartë kerkoj nje person per lidhje serioze. Personi në fjalë te jetë deri 40 vjec me shkoll te larte te jetë nga Tirana. I interesuari të lërë numër telefoni në gazetë.

Comments

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.