Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

I nderuar zoti Berisha! Nuk di si t’ju falënderoj që na keni mundësuar qytetarin që denoncon në Facebook. Kam dëgjuar zëra të cilët duan të godasin rëndë rubrikën “Qytetari dixhital”. Këta zëra vijnë nga selia e PS-së. Mua më ka rënë në vesh se Erjon Braçe ka 3 ditë që po bën muskuj në mënyrë që të përgatitet për një sulm kibernetik ndaj faqes suaj. Ju lutem, mbrojeni faqen dhe gjithashtu, tregojini gjithë Shqipërisë se ç’është në gjendje të bëjë kjo qeveri. Po ju tregoj një foto që të shikoni se sa ka vajtur muskuli i Braçes këto 48 orët e fundit... Përgatiti: Speci Djegës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.