Burcu Kiratli - Gökçe

Intervista - - TELENOVELA -

- Çfarë mund të thuash për personazhin e Gokçes?

- Gokçja, fillimisht, është një vajzë naive, e pafajshme dhe zemërmirë. Ëndrra e saj më e madhe është të martohet me Ertugrulin, me të cilin është rritur, por janë pikërisht ato që i ndodhin, të cilat e bëjnë një vajzë të pjekur në vazhdim...

- Gokçja, ndryshe nga të tjerët, është një personazh i trilluar. Duke qenë e tillë, të është dhënë mundësia ta ndryshosh?

- Sigurisht që po. Regjisori është shumë i hapur në këtë drejtim, ai u jep të gjithëve mundësinë të japin idetë e tyre. Ka disa skena, ku unë kam menduar se Gokçja duhet të reagojë ndryshe nga ç’është paraqitur në skenar...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.