Esra Bilgiç - Halimeja

Intervista - - TELENOVELA -

- Ky është roli yt i parë profesional. Si reagove kur ta propozuan?

- Përveçse i pari projekt për mua, është edhe rol kryesor në një dramë historike. Nuk e besoja dot se po më jepej një mundësi e tillë! E dija që do të ishte rol shumë i vështirë, por e pranova, pasi e dija që do të mësoja shumë prej tij. - Si e shikon Halimenë si njeri? - Ajo është vajzë princi, e shkolluar, por mund të përdorë shpatën, të kalërojë dhe të qëllojë me shigjetë. Është shumë impresionuese që ajo mund të bëjë kaq shumë gjëra! Me kalimin e kohës, Halimeja do të bëhet më gjakftohtë dhe e tillë do të mbetet...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.