Mehmet Çevik - Deli Demir

Intervista - - TELENOVELA -

- Si e analizon këtë projekt, si një aktor me eksperiencë?

- Ky ishte një subjekt që i mungonte industrisë televizive. Për mua, “Ertugruli” është një punë studimore që flet për të shkuarën, por ndriçon të sotmen, duke na treguar se duhet të mësojmë nga gabimet tona dhe të gjejmë rrugën e drejtë në jetë.

- Ka ndonjë ngjashmëri mes teje dhe Deli Demirit?

- Oh, unë e admiroj Deli Demirin!Ai është një njeri shumë altruist, me një karakter virtuoz. Është i dobishëm dhe i gatshëm të ndihmojë këdo, siç jam edhe unë, kështu që mes nesh ekziston një lidhje shumë e fortë. Kam përshtypjen që këtë e ndiejnë edhe spektatorët...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.