Hande Subashi - Ajkëz

Intervista - - TELENOVELA -

E kam admiruar kurajon dhe integritetin e Ajkëzit. Ajo flet, sillet dhe jeton ashtu siç ajo beson se është e drejtë. Kemi qenë njësoj në këtë pikë: Ajo, ashtu si unë, është një grua e fortë që di të përballet me sfi-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.