Hazalli ngrihet në këmbë, por nuk i tregon askujt

“Fate të kryqëzuara”

Intervista - - TELENOVELA -

Me dhimbje në shpirt, Derja e shet dyqanin dhe niset për në fshatin e burrit të saj. Hazalli nis fizioterapinë, por vazhdon të jetë shumë e demoralizuar dhe nuk pranon të bashkëpunojë me mjeken. Gylsereni dhe Dilara që e ndjekin nga jashtë, shqetësohen për të, por mjekja u thotë se kjo sjellje është normale në raste të tilla. E këshilluar nga Kerimani, Nuraji, bashkë me beben, shkon në shtëpinë e Xhihanit...

Ozkanin

Kur ikën, infermierja harron frenat e karriges të çaktivizuara dhe karrigia e Hazallit nis të shkojë drejt detit, ndërsa ajo nuk e ndal dot.

Hazalli bie në det

takim me të sepse do t’ia japë ai paratë. Xhihani, në gjendje shumë të rënduar psiko logjike, nis t’i bërtasë Rahmiut që të mos bëjë më gabime të tilla, gjë që nuk i pëlqen këtij të fundit. Hazalli arrin të ngrihet në këmbë, por nuk ia tregon askujt këtë. Ajo nuk pranon të bëjë fizioterapi dhe i kërkon Gylserenit të shkojë ta marrë, gjë që shndërrohet në një tjetër arsye që Dilara të konfliktohet me Gylserenin.

Në telenovelë futet një personazh i ri, që do të ndryshojë të gjithë dinamikën e ngjarjeve. Ai është Haruni, një njeri i pasur, mik i Xhandanit dhe ish-shok shkolle me Dilarën. Haruni vjen në Stamboll me planet e tij për ta shkatërruar Xhihanin. Dilara përpiqet ta kthejë edhe Xhansunë pranë vetes, siç bëri me Ozanin. Ajo i thotë se Gylsereni nuk do as atë dhe as Hazallin, por familjen e saj dhe jetën e saj. Xhansuja zemërohet me të ëmën dhe i kërkon të ikë nga dhoma e saj.

Vjen Haruni, armiku i Xhihanit Xhandani heq dorë nga gjyqi i Ozkanit

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.