Dedikuar dikujt

Intervista - - POSTA -

Lotët s’kanë pushim, dhimbja s’ka ndalim Koha ndaloi që ditën që ti more frymë për të fundit herë Për të jetuar do vazhdoj te jetoj por me trup e gjallë e me zemër te vrarë. Në çdo çast do më kujtohesh ti me mall do pres fundjavën qe takoheshim të dy Do dal te vendi ynë e do te pres aty... Po jo, ti s’do vish si perhera Shetitjet tona do i mungojnë dhe detit se pranë tij kemi folur shumë gjëra se e dinim se do na e ruante sekretin Ai tani do dëgjojë fjalët e çifteve të tjera po do t’i mungojnë fjalët e dy të dashuruarve që Zoti nuk iu dha bekim Fjalet e çiftit DORJANA & MARTIN Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.