Një yll u këput

Intervista - - POSTA -

Nga lartësia qiellore Dhe ndoshta një perde Më ndan me të U shtriva në shtratin e jetës sime Dhe një zbrazëti ndjeva Një boshllëk që nuk e mbush asgjë Kur ta kuptosh Se ti dikur Do të jesh asgjë Atehere dije se ke arritur diçka. Entela Melani

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.