Mes fantazive...

Intervista - - POSTA -

Lëre shikimin tënd përherë në dritare Të rendë ajo në Jonin e pamatë Nëse të merr malli për mua Shiko mbi tavolinë-lexo në kartë. Atje ndrijnë mendimet e mia Atje jeton dashuria për ty Nëpër vite kujtimet vrapojnë Jehonën e zërit tim e ke në gji. Dhe pastaj fillo dhe buzëqesh Mes fantazive kur të flesh.

Thodhori Cerro

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.