Emigranti

Intervista - - POSTA -

S’pyete vallë për zemër nëne? S’pyete për sy të tharë? S’pyete për bukën e ngrohtë për përkëdheljet në kokë. Do të të marrë malli për zënkat hidhërimet e ngrënjkat për tokën e zhuritur djalërinë i parritur. Dera kur të trokasë nuk do të ketë më gaz Atë do ta kesh pas në dhe të huaj, mos të humbasë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.