Gruas sime

Intervista - - POSTA -

Mbrëmë të pashë tri fije floku të bardhë Kur era lozte me flokët e tua U hutova... Filloi gdhendjen skluptori i përjetshëm Dhe thashë me vete “U plake grua”. Pranverat i le pas Që atëherë kur u njohëm të dy E ngrohtë ishte buzëqeshja E zjarrtë dashuria.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.