PYESNI NJËRI- TJETRIN Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kush rreh ujë në hava, një burrë që ka dy dashnore, apo një burrë që i qëndron besnik gruas? Garipi

- Vazhdimisht më thonë se në të ardhmen do të bëhet më mirë... Kur është kjo e ardhme? Adoleshenti

- Kur t’i filloj marrëdhëniet seksuale? Kur është më mirë për një djalë? po për një vajzë? Po jua bëj pyetjen juve dhe jo mjekut se dua një përgjigje të dhënë nga eksperienca... Adoleshenti

- Janë të këqija vjehrrat apo nuset? Që ta dini, unë për vete jam një nuse që shpejt mund të bëhem vjehrrë... hahaha. Anila M.

- Deri tani prindërit i kam shumë të lumtur bashkë dhe uroj të mos më ndodhë kurrë e kundërta.

- Duke marrë parasysh se femrat kanë më shumë nevojë për mbështetje, unë do të zgjidhja mamin. - Me mamanë, pa diskutim. - Mamin, pa diskutim - Me burrin tim do rrija.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.