Duke ngrënë fiq

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr sikur haja fiq dhe më kënaqnin. Çfarë do të thotë? - Ngrënia e fiqve dhe vetëkënaqësia që keni ndier, tregon një kthesë pozitive të ngjarjeve në jetën tuaj. Nëse shikoni fiq të krimbur, tregon që do të hasni pengesa dhe probleme të vogla gjatë rrugës suaj këto ditë. i cili ju pengon të përfundoni projektet tuaja. Nëse nuk është person që jua bën të parealizueshme planet tuaja, atëherë ky armik i vetes jeni po ju. Lëreni mënjanë frikën. Përderisa keni ide të mëdha dhe punoni shumë, përse të mos i realizoni? Pra, guxoni dhe fitoni mbi frikën tuaj. Dhe kryesorja, mos mendoni se çfarë thonë të tjerët. Besojini vetëm instinktit tuaj. gon që ju po përpiqeni shumë të dilni nga ky nivel jetese që keni, për të arritur në një shkallë tjetër. Ëndrra mund të ketë lidhje me punën, jetën tuaj private ose sociale. Rrëzimi tregon që ju nuk dorëzoheni kurrë dhe, ndonëse hasni shumë vështirësi, përsëri ngriheni dhe vazhdoni përpara. Kjo është pozitive, edhe pse për momentin do të keni akoma disa vështirësi. Nëse nuk dorëzoheni shumë shpejt, do të keni sukses aty ku dëshironi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.