Kisha vdekur

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Në ëndërr kisha vdekur unë dhe njëkohësisht vajtoja veten e qaja me të madhe. I thosha mamit dhe vëllait që “unë kam vdekur, ndërsa shoqëria ime kërcen”. Pas kërcimit u rikthyem te vdekja dhe sapo i thanë vëllait të vogël që unë kisha vdekur, më doli gjumi. Jam kurioz të di se ç’do të thotë? - Të shohësh veten të vdekur do të thotë që do të gëzoni jetë të gjatë dhe të mbarë në të gjitha drejtimet. E qara është gëzim për ju në jetën reale, ndërsa pjesa tjetër e ëndrrës tregon sukses në dashuri dhe miqësi. Vëllai i vogël është pika juaj e dobët, ndaj duhet ta keni kujdes për çdo gjë; ai ka nevojë t’i qëndroni pranë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.