Rrëzimi

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Më ndodh shpesh të shoh ëndrra sikur eci shkallëve dhe rrëzohem aq shumë saqë më del gjumi. - Një ëndërr e tillë tre-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.