Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Zoti Sali Berisha, pasi mora vesh kërkesën e Fullanit se donte dëmshpërblim ngaqë i ishte krijuar stres i madh, vendosa që edhe unë t’i kërkoj dëmshpërblim Edi Ramës sepse më ka krijuar stres të madh. Sa herë që e shikoj në televizor, më bën me depresion! Dua dëmshpërblim edhe nga Taulant Balla sepse sa herë që e shikoj, më bën për të vjellë. Gjithashtu, dua dëmshpërblim edhe nga Erion Braçe se sa herë që del në televizor, më ngelet gruaja shtatzënë. Në fakt, lista e atyre që dua të gjobis është shumë e gjatë; fillon poshtë shtëpisë tënde dhe mbaron te shtëpia në Dajt e Edi Ramës. Po të dërgoj listën dhe të lutem denoncoji. Shpresoj që të dëmshpërblehem së shpejti. Përgatiti: Speci Djegës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.