Tjetërsohet Ronela Hajati, e pranon që ka ndryshuar

Intervista - - FACEBOOK VIP -

këngës, Luana i ka kërkuar këngëtares, e cila mbante veshur një badi, që të rrotullohej, por kjo e fundit nuk ka pranuar. E ndërgjegjshme për shtimin e dukshëm në peshë kohëve të fundit, Ronela ka shtuar: “Mos ma bëj këtë... Jam shëndoshur, e di...”. Kishte kohë që këngëtarja kishte ndryshuar forma, ndërkohë që kohë më parë, në një intervistë, ajo kishte deklaruar se kishte përjetuar një formë depresioni gjatë humbjes së të atit. Megjithatë, pavarësisht ulje-ngritjeve lidhur me peshën dhe linjat trupore, këngëtarja ka guxuar të vijë gjithnjë ndryshe në pamje, duke na treguar se nuk është e nevojshme të kesh përmasa perfekte skenike për të qenë një këngëtare hitesh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.