6.

Intervista - - INTIMITET -

Tradhtia e gruas është një dënim që i bëhet partnerit sipërfaqësor, i cili ka dyshuar në natyrën e saj hyjnore. Medea e mitologjisë greke nuk është thjesht një grua së cilës i kanë vënë brirë, por një formë hyjnore që dënon Jasonin e pabesë, që e la, ndërkohë që ajo i dhuroi atij gjithçka; Bashkën e Artë, pushtetin, fëmijët dhe shumë

Ju qe keni strese, ankth, fiksime, brenga, nervozizem, dhimbje koke, fobi, depresion, frikera obsesive, pagjumesi, anoreksi, xhelozi, probleme droge, impotence, probleme martesore, mospershtatje seksuale, çdo lloj neuroze, nevoje per renien ne peshe, drejtohuni te Psikolog, Dr. Jashar Demiri, çdo ditë. Bashkepunojme edhe me psikiatër Prof. Totozani. Takimi te hyrja kryesore e Stadiumit Selman Stermasi (ish-Dinamo), tek nisja e autobusëve për Athinë. Merrni ne Cel. 0692255562 per të fiksuar takimin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.