4.

Intervista - - INTIMITET -

Tradhtia e gruas nuk është kurrë sipërfaqësore, edhe kur bëhet për arsyet e gabuara. Është një tradhti e menduar dhe e studiuar mirë nga ana strategjike. Gruaja mendon vetëm me tru. Për këtë arsye, sapo marrin vesh se gruaja e tyre ka bërë seks me dikë tjetër, burrat nxehen aq shumë dhe duan ta vrasin, si Otelloja. Ndërkohë, gratë, në situatën e ngjashme, thjesht kthejnë kurrizin dhe braktisin burrin.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.