5.

Intervista - - INTIMITET -

Burrat ndihen si të tredhur kur i tradhtojnë gratë, sepse e konsiderojnë këtë si një çështje serioze, jo si tradhtia e tyre, që konsiderohet e pafajshme dhe mekanike. Ata e dinë se gruaja nuk ka zgjedhur një mashkull më të mirë, por ka shkuar me tjetrin për shkak të paaftësisë së tyre si burra.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.