1.

Intervista - - INTIMITET -

Me gjithë opinionin që mbizotëron se burri është gjuetari dhe gruaja, viktima, zakonisht ndodh e kundërta. Gruaja zgjedh kë do të fusë në shtratin e saj, sepse kontrollon me një lehtësi shumë të madhe si dëshirën e vet, ashtu edhe atë burrit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.