8.

Intervista - - INTIMITET -

Tradhtia e gruas është zakonisht pasionante dhe pa ndërmjetës, ndërsa ajo e burrit është një kopje e varfër e natyrës vanitoze të burrit, ku rolin e ndërmjetësit e luan zilia seksuale e burrave të tjerë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.