3.

Intervista - - INTIMITET -

Gruaja nuk tradhton, thjesht ikën dhe nuk kthehet më, sepse është diçka që e ka përgatitur me kohë. Ndërkohë, burri është gjithmonë i gatshëm për t’u rikthyer pranë sigurisë së ma-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.