Sytë e tu

Intervista - - POSTA -

Sa herë që i shoh ata sy Më vjen një ngazëllim i ëmbël Një dashuri e marrë Dhe një dëshirë e çmendur! Syçkat e tua si drita, Mrekullia dhe magjia bashkuar Pranë tyre i heshtur, i vrarë Shpirti im i përvëluar! Syçkat e tua Pistat ku ëndërroj çdo natë! Nuk e di pse finishi i tyre çdo ditë më larg më ikën Alban Arapi

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.