Forumi njëri-tjetrit... E përzura burrin nga shtëpia…

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Qenke njeri me botëkuptime të keqia, njeri egoist, racist, lekist dhe shume ane te tjera negative. Sanija beri shume gabim. Dhe burri yt po ashtu. Megjithatë burri yt mund te kete qene i lodhur me egoizmin tend te semure.

- Ti kurre nuk mund ta quash veten me lart se dikush që nuk është i bardhe dhe nuk ben para sa ty. Ndoshta ke marrë denimin e merituar.

- Turp të lexosh historinë tuaj, asnjë e kaluar nuk ka të drejtën të prishë një të ardhme. Xhelozja e Lalit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.