Prinderit më kanë lënë në mes të rrugës

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kjo botë, zonjushë, ka shumë padrejtesi! Duke lexuar shkrimin tuaj vura re diçka te cilen e kam parë edhe te njerëz të tjere, nuk je e vetmja! Nuk e di nëse ke nenshkruar ndonje kontratë me prinderit e tu se per ndihmen qe u jep, duhet të të shperblejne. Nese po, kane bere padrejtesine me te madhe dhe ka rruge ligjore per kete gje. Mua me kane rastisur njerëz te cilet humanizmin e kanë aktivitet. Duhet te paguhen për ndihmen që japin. Kjo është e pamoralshme!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.