Im shoq më tradhtonte

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam shumë e shqetësuar për këtë ëndërr. Shoh shpesh tim shoq sikur më tradhton me një femër tjetër. Nuk e njoh këtë femrën, ama ëndrra më duket kaq reale saqë më ndodh shpesh që zgjohem duke qarë. Pres një parashikim, ju lutem. - Një ëndërr e tillë tregon pasiguri në vetvete, pasiguri në lidhjen që keni me bashkëshortin. Keni frikë se mos ju braktis nga momenti në moment dhe jeni shumë xheloze në vetvete. Pra, të gjitha ndjesitë që keni në jetën reale, ju shfaqen në këtë mënyrë në ëndërr. Shikimi i një ëndrre të tillë, nuk tregon se bashkëshorti që ju tradh-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.