Si mund të komunikoni me ne?

Intervista - - POSTA -

e hëna deri

• Në REDAKSI jeni të mirëpritur nga të enjten në orën 13.00-14.00

• Me MESAZHE SMS ne numrin celular 0693430733 ne cdo ore te dites dhe te nates.

• Me numrin 042 33164 nga ora 13-14 mund te lidheni DIREKT me punonjesen tone, te jepni lajmerim ose te merrni informacione nga e hena deri te enjten.

• Me LETER ne adresen: Tirane, Shqiperi. • Me E-MAIL intervista@albaniaonline.net • Letrat tuaja mund t’i lini edhe ne KUTINE POSTARE ne hyrjen e redaksise

• Ata qe deshirojne t’i botojne letrat e tyre me PERPARESI, duhet te bejne nje pagese prej 500 lekesh. Pagesat mund te behen prane zyrave te PTT me adresen e gazetes, ose degeve te bankave ne numrin e llogarise 3372 BKT 1 Tirane. Ne Greqi pagesa prej 4 Eurosh duhet bere ne ne te gjitha agjencite e bankes Alpha Bank ne cdo qytet apo lokalitet te Greqise, me numer llogarie 112-002101-298758. Mos harroni qe nje kopje te mandat-arketimit te parave ta dergoni bashke me kerkesen... Rruga e Dibres 133,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.