Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Zoti Sali Berisha jam një i ri që punoj në call center dhe dua të denoncoj Jolezën e cila më ka sharë duke shkruar status në Facebook. Foton e statusit po jua dërgoj. Aty duket qartë se Joleza shkruan se unë jam një ndër skellevërit që punojnë në call center. Ka një hieararki përsa i përket skllavërisë së punësimit dhe unë di të them që çdo punë është shkllavëri. Skllavëria më e madhe është ajo që ka zgjedhur të bëjë Joleza. Kjo puna e statusit të saj në Facebook ishte personale ndaj një goce e cila punon në call center dhe ka modelin e flokëve më të bukur se Joleza. Joleza është ndier xheloze dhe si fillim, i është drejtuar Mirela Kumbaros për ta ngushëlluar. Kur pa që Mirela nuk e mbështeti, bëri statusin në Facebook dhe më pas e fshiu se i gërthiti Sajmir Tahiri. Unë arrita t’i bëja foto statusit të saj ende pa e fshirë, kështu që po jua dërgoj. Përgatiti: Speci Djegës

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.