Xhansuja çon Kerimanin te Dilara

Intervista - - TELENOVELA -

Ozani, që ndihet shumë keq pas gjithë këtyre që kanë ndodhur, ulet të bisedojë m e Rahmiun. Ky i fundit, ia shton don të llastohet me të gjithë. Xhihani shkon për të marrë Xhansunë, por gjen Gylserenin poshtë pallatit dhe mëson se çfarë ka ndodhur. Ata habiten që Xhansuja dhe të tjerët nuk janë aty, por Dilara e njofton Xhihanin se Xhansuja ka shkuar në shtëpi, duke marrë me vete edhe Kerimanin, Nurajin dhe Xhanin e vogël. Xhihani gëzohet me sjelljen e së bijës, ndërkohë që Dilara, pa dëshirën e saj, vetëm për të mos ia prishur Xhansusë, është e detyruar të mirëpresë në sh-

Ozani i drejton armën Gylserenit

Ozani, që po ruan poshtë shtëpisë së Gylserenit, e sheh atë teksa del nga makina e të atit dhe futet brenda. I zemëruar në kulm, ai troket në shtëpinë e Gylserenit dhe kur ajo e hap, ai i drejton pistoletën, duke e akuzuar se gjithçka ka ndodhur ka qenë plani i saj. Derja dhe Gylsereni mbeten pa fjalë, por kjo e fundit reagon shpejt, duke ia marrë pistoletën nga duart. Më pas, ia vë vetes pistoletën në kokë dhe e pyet Ozanin se cili ka qenë plani i saj, ndërrimi i vajzave në maternitet, aksidenti i Hazallit apo fakti që deshi të ikte nga Stambolli dhe u kthye për shkak të së bijës? Gylsereni i thotë se nëse gjërat rregullohen po të vrasë veten, nuk ka frikë ta bëjë këtë. Ozani, tashmë i penduar për sjelljen e tij, me lot në sy i lutet të mos e bëjë dhe i kërkon t’ia japë pistoletën, por Gylsereni nuk pranon t’ia japë. Kur Ozani ikën, ajo e fsheh pistoletën në një sirtar në shtëpinë e Derjas. larës se nëse ajo është edhe shtëpia e saj, atëhere Dilara duhet të pranojë në atë shtëpi edhe hallën e vëllain e saj, do apo nuk do. Dilara është e detyruar t’i bindet Xhansusë, ndonëse prania e atyre njerëzve në shtëpi e nervozon. Kerimani mbetet pa fjalë kur e shikon Hazallin në karrige dhe mëson se ajo është paralizuar. Kjo e fundit nuk e pranon që Xhani është vëllai i saj dhe sillet ashpër me të sapoardhurit.

Kerimani zbulon se Hazalli ecën

Ndërsa sillet nëpër sh- e tij e do shumë, por se ai nuk duhet të harrojë se ka edhe një vajzë tjetër, Hazallin. Gylsereni mundohet ta bindë se tashmë gabimet e tij kanë kaluar dhe se duhet të përpiqet të krijojë lidhje të forta me vajzat e tij...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.