9.

Intervista - - TURIZEM -

Ata që duan të bëhen shoferë të taksive të zeza të Londrës, duhet të kalojnë provimin “Njohja” (“The Knowledge”). Për të kaluar testin, ata duhet të dinë përmendësh 25 000 rrugë dhe 20000 monumente në një rreze prej 9 kilometrash nga Charing Cross. Kandidatëve u duhen mesatarisht 2-4 vjet për të patur sukses në prova.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.