11.

Intervista - - TURIZEM -

Ka mbi 240 muze në zonën e Londrës së Madhe, që nga Muzeu Britanik e deri te koleksionet e shkencës së oftalmologjisë dhe muzeu i mjeteve të transportit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.