Zhgënjim i trishtueshëm

Intervista - - POSTA -

Ngarkuar e gjithë kjo kohë me halle, me ëndrra shterpë, me plagë, të vrarë dhe vrasës që s’njohin pendesë… Ngarkuar me krime makabre, varre, aborte, shpifje, dhe horizonte të errëta, pa shpresë. Nuk e prisnim të vinte kështu jeta, ku e vërteta ka frikë nga e vërteta! Fejzi Murati Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.