Rruga jonë…

Intervista - - POSTA -

Kjo rruga jonë kërkon pa pushim, ca hapa të vjetër që ikën me vrik, bukur, ndonëse e shkelëm përditë, një ndër më të çmuarat, natyrisht! Rrugë me djem e vajza të reja, Janë nisur për diku, si ne dikur Qenë ëndërrimet pa perëndim, Ishim mrekullia e tetë në parim. U rritëm te kjo rrugë, ndërsa tani ne ecim ngadalë mbi asfaltin gri, po lundrojmë me shiun e përhimtë, duke kapur motivet nën dritë. Ora kalon, por do qëndroj dhe pak, s’mund të iki kurrsesi me merak, ajo herë shfaqet, herë mbyllet hareshëm, në historinë e saj, mbetemi të përjetshëm.

Isidor Koti

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.