Basti

Intervista - - ARGËTIM -

Dy shokë takohen në park. I pari: - Nuk paske shkuar në punë sot?

I dyti: - Sot në mëngjes e bëra kokë a pilë. Mora një monedhë dhe hodha një bast me veten. Po të më binte kokë, do të shkoja në punë, po të më binte pilë, do të dilja për qejf...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.