Gruaja e humbur

Intervista - - ARGËTIM -

Policia telefonon në shtëpinë e burrit që kishte denoncuar humbjen e gruas:

- Zotëri, kemi gjetur gruan tuaj!

- Vërtet? E çfarë ju tha kur e gjetët? - Asgjë. - Epo, gaboheni atëhere! Nuk është gruaja ime... kapelë, një palë syze, vesh një xhaketë të gjatë, ulet në karrige dhe bën sikur po lexon një gazetë.

Luani afrohet dhe pyet “eksploruesin”: - Më falni, mos patë një majmun të kalonte këtej rrotull?

- Cili, - pyet majmuni i maskuar, pa e ulur gazetën, - ai që ia bëri luanit?

- Çfarë? - lemeriset luani, - Paska dalë që tani në gazetë?!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.