Luanën e zë gjumi në punë

Intervista - - FACEBOOK VIP -

Iu ndodh edhe më të mirëve. Edhe atyre që mburren se rezistojnë gjatë pa gjumë. I ka ndodhur edhe Luanës, sigurisht. Duket se orët e gjumit nuk janë të mjaftueshme për bukuroshen e “E Diell”, për më tepër kur ato janë vetëm 4 orë gjatë natës. Xhirimet me orare të zgjatura do të jenë kthyer pa dyshim në një makth për moderatoren e njohur e cila nuk ka mundur t’i rezistojë një dremitjeje të shkurtër në orarin e punës.

Madje as kafeja që ka pirë në orët e para të mëngjesit nuk ka mundur ta mbajë dot në këmbë. Ja, pra, që çdo punë ka sakrificat e veta, kështu që herën tjetër, përpara se të ankoheni për punën që bëni, kujtoni Luanën dhe 4 orët e saj të gjumit brenda një nate.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.