Dilara kërkon divorcin

“Fate të kryqëzuara”

Intervista - - TELENOVELA -

Haruni i tregon Xhandanit për motrën e tij Hajalin, për vdekjen e së cilës ai bën fajtor Xhihanin. Xhandani preket shumë nga kjo histori dhe ndihet edhe më e lidhur pas tij. Nga ana tjetër, Gylsereni e pyet Xhihanin se cila ka qenë e dashura e tij në shkollë dhe ai i tregon emrin e saj, Hajal, pa i treguar detaje të tjera... çfarë ka ndodhur dhe ajo kthehet në shtëpi. Ozani shkon në shtëpinë e shokut të tij. Xhansuja flet me të në telefon dhe i thotë se kurrë nuk ka për t’ia falur të atit atë gjest. avokat që do të marrë përsipër çështjen e tij me Dilarën. Duke besuar se shumë shpejt do të bëhet i pasur, Alperi jep dorëheqjen nga puna, por nga klinika e njoftojnë se analizat e ADN-së kanë dalë negative dhe se kjo vërteton se ai nuk është vëllai i Dilarës. Pas këtij lajmi shumë të hidhur për ta, Sollmazi e Alperi mbeten të dëshpëruar e pa asnjë rrugëdalje nga gjendja e rëndë ekonomike ku ndodhen.

Ozani vazhdon të jetojë në shtëpinë e shokut të tij dhe nuk pranon të takohet me askënd tjetër përveç Xhansusë dhe gjyshit të tij. detyruar të kthehet në lagjen e saj të varfër.

Në ndërmarrjen e Xhihanit vjen kontroll shtetëror për të hetuar për ndonjë parregullsi tatimore dhe i

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.