Lule zemre

Intervista - - POSTA -

M’u desh shumë kohë. Sa kohë m’u desh Të të degdis nëpër kujtime Njëkohësisht, shumë larg të jesh Por edhe brenda zemrës sime! U deshën muaj... U deshën vite Të rris një lule nëpër kujtime Ti hodhe trup, tashmë u rrite Nuk le më vend në zemrën time! U desh shumë kohë. Sa kohë u desh Buzëqeshjen tënde për ta harruar Tani, nuk di si buzëqesh, por zërin tënd e kam të shkruar... Dhe formën buzëve ia jap vetë Madje edhe ngjyrën e preferuar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.